Wat doe ik nog meer?

Naast dat ik probeer ondernemend impact te maken vanuit mijn rol in de agrifood sector, probeer ik ook maatschappelijk impact te maken. Wanneer je veel van dingen vindt – zoals in mijn geval – is het wellicht goed om dan ook de daad bij het woord te voegen. Dus heb ik 2018 mede de lokale partij Pro6 Cranendonck opgericht, een partij met een progressief gedachtegoed. In 2022 ben ik de gemeenteraad ingegaan, waarmee ik probeer zo mijn steentje bij te dragen aan een vernieuwend, sociaal en duurzaam Cranendonck (de gemeente waarin ik woon).

Daarnaast ben ik papa van 2 lieve kindjes, Jonas en Merel, en woon ik samen met mijn vrouw Ellen. Daar wonen ook nog 2 schapen en (op dit moment) 10 kippen bij – er valt er wel eens eentje af en er komt soms een nieuw kuiken bij. We hebben een moestuin en sluiten niet uit dat de hobbyboerderij in de toekomst nog wat wordt uitgebreid.

Via Instagram kun je op de hoogte blijven van mijn ‘avonturen’: